Smokkelgatse quiz met een vleugje sauwel

Het inschrijven voor de aller,-aller,- allereerste Smokkelgatse quiz met vleugje sauwel is vanaf nu mogelijk!

Toen we drie jaar geleden besloten om niet meer bij Bruurs te bleven plakke, hadden we nog niet in de gaten wat ons allemaal te wachten stond. Met hil ons hart hebben we tijdens de coronajaren alles uit de kast gehaold om twee weken voor carnaval jullie een online coronaproof avondje te bezorgen. We dachten dat dat aardig gelukt was. Maar nu kriebelt het wir om iets fysieks te organiseren. De commissie is samen met Louis van den Boogaart rond de tafel gaan zitten en we hebben een prachtig nieuw programma in petto voor jullie.

C.V. De Grenszuukers organiseren in samenwerking met de enige echte Louis van den Boogaart de aller,- aller,- allereerste: Smokkelgatse quiz met een vleugje sauwel. Met in de hoofdrol onze sauwelton en het plezier en gezelligheid van weleer, maar dan net even anders. Dit alles zal plaats vinden in de aula van het Cultuurcentrum, de presentatie is in handen van onze Prins Johannes I en Louis van den Boogaart. Halverwege het programma zal Louis zijn nieuwste sauwel ten gehore brengen.

Voor inschrijven, ga naar het inschrijfformulier, verzin een carnavaleske teamnaam en schrijf je in. Inschrijfgeld is 15 euro per team en wordt bij inschrijven voldaan

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Voor het leukst verklede team zijn bonuspunten te verdienen. De zaal gaat open om 19.00 uur en om 19:30 willen we de quiz starten. De plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang met inschrijven. 

Hopelijk zien we jullie massaal op 4 februari om 19:00 uur in de aula van het Cultuurcentrum.

Quizcommissie C.V. De Grenszuukers

De inschrijftermijn is verstreken.