Sauwelavond Smokkelgat 12 Februari 2022

Wa kunde toch lachen in ’t Smokkelgat. Vroeger en nu, en dat is wat we je gaan laten zien in de meer dan 2 uur durende sauwelavond van C.V. De Grenszuukers. Heb je al kaartjes? Weet je naar welke zaal je moet? Daar is dit jaar wederom gaan sprake van. Net als vorig jaar is uw huiskamer het sauweltheater en daar heb je geen kaartjes voor nodig. De Smokkelgatse Sauwelavond is gratis te zien via het YouTube-kanaal van C.V. De Grenszuukers. 

Ons sauwelarchief is een schatkist gevuld met de beste sauwels uit de Smokkelgatse sauwelgeschiedenis. Tom Antens, Peter van Hooijdonk, Eric Gulickx en Erik van der Walle zijn slechts enkele namen waarvan we gearchiveerde sauwels voorbij gaan zien komen. Deze worden afgewisseld met sketches van Louis van den Boogaart en Mark van Gestel. Waarschijnlijk is dat nog niet alles, er gaan geruchten dat ’t Pliessiekorps van C.V. de Grenszuukers ook in actie moet komen. 

Traditioneel hoort bij de Sauwelavond in de pauze de tombola. De gelegenheid om kans te maken op een leuke prijs gesponsord door lokale ondernemers. Een mooi neveneffect is dat je er C.V. De Grenszuukers mee steunt. Dat kan helaas nu fysiek maar daar hebben De Grenszuukers iets op bedacht: De Online Tombola. Het hoeft nu ook niet in de pauze en daarom hebben we het losgekoppeld van de Sauwelavond. De verkoopperiode hebben we nu ook verlengt tot 27 februari, 15:00 uur. De trekking is dezelfde dag om 19:11 uur. Onze hoogheid Prins Johannes d’n Irste zal de trekking via een livestream verrichten. Je mag zoveel lotjes bestellen als je wilt en dat kan via de internetwinkel op www.grenszuukers.eu. 

Al met al belooft het een ontzettend leuke, grappige, verrassende ervaring te worden. Lachen, gieren, brullen dus, Wil je maandagochtend in de koffiecorner mee kunnen praten, kijk dan naar de Online Sauwelavond van C.V. De Grenszuukers. Zaterdag 12 Februari, 20:11 uur via YouTube/Grenszuukers. 

 
De Sauwelcommissie van C.V. De Grenszuukers. 
Ben, Pim, Michel V. en Corrine

Sauwel gerelateerde evenementen

Geen evenementen gevonden!
Dagen
Uren
Minuten
Seconden