Carnavals puzzel-speurtocht

De Grenszuukers willen carnaval niet zomaar voorbij laten gaan en toch iets leuks voor de kinderen doen.

“We willen zeker geen grote groepen mensen gelijktijdig op de been brengen, maar toch een aantal activiteiten (deels digitaal) als kleinschalig alternatief aanbieden voor carnaval. Zoals bijvoorbeeld onze carnavals puzzel-speurtocht voor gezinnen met kinderen en voor alle Grenszuukers groot en klein.”

Je kunt meedoen tussen vrijdag 12 t/m dinsdag 16 februari 2021 (carnavalsvrijdag t/m dinsdag). Iedereen kan zelf het tijdstip kiezen waarop je de tocht wilt doen, er is geen route, je kunt zelf bepalen hoe je loopt en zoekt.

Het is leuk als je verkleed op pad gaat. Houd wel de coronaregels aan. Houd afstand als je andere speurders tegenkomt. Ga alleen met je eigen gezin op pad, niet in groepen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en die van je kinderen!

Wie verkleed meedoet kan van zichzelf of zijn gezin een foto maken en die insturen naar speurtocht@grenszuukers.eu, de leukste zetten we op de website/Facebook, daar verbinden we ook een prijs aan. Wat dat is? Afwachten maar…

Deelnamefomulieren zijn binnenkort te downloaden via onze website www.grenszuukers.eu De ingevulde formulieren kun je digitaal inleveren via website of via mail. Er zijn ook leuke prijzen aan verbonden.

We houden je op de hoogte.

The event is finished.

Datum

feb 12 - 16 2021
Expired!

Tijd

All Day
Categorie

Aankomende evenementen

februari 2022
Geen evenementen gevonden!