optocht sfeer eric

De Smokkelgatse Optochtquiz

Het zit ons als CV de Grenszuukers gezien de optocht in het Smokkelgat niet mee.

Dit jaar wordt het de derde keer op rij dat we de optocht niet door kunnen laten gaan. In 2020 kon de optocht vanwege de sterke windkracht niet doorgaan en waren pogingen om de optocht naar een latere datum te verplaatsen eveneens door de harde wind niet mogelijk. In 2021 en 2022 gooit Corona roet in het eten. Het is niet verantwoord om onder deze omstandigheden veel mensen op de been te brengen. Wij hopen dan ook dat we in het volgend carnavalsseizoen wel een optocht mogen organiseren. Dat zal dan de 50ste carnavals optocht worden die door de straten van ’t Smokkelgat trekt.

Als alternatief denken we op dit moment van het schrijven van ’t Tutererke om een digitale Carnavalsquiz te organiseren over 49 jaar Carnavalsoptochten in ’t Smokkelgat.

Daarnaast hebben we vorig jaar veel positieve reacties gehad op de speurtocht door ’t Smokkelgat ook bij deze hebben we de intentie op deze ook dit jaar weer te organiseren.

Vanaf deze plaats willen we iedereen die normaal gesproken ons op een of andere manier helpt bij de optocht alvast weer bedanken voor hun bereidheid en wij hopen dat zij ook volgend jaar ons weer willen ondersteunen. Hierbij denken we in het bijzonder aan de optochtdeelnemers, de Jury, de verkeersregelaars, de helpers, sponsoren, kortom iedereen die de carnavalsoptocht een warm hart toe draagt.

Namens de Optocht commissie wensen wij jullie veel plezier tijdens de Carnavalsquiz en de speurtocht.

 

Alaaf

Optocht commissie CV de Grenszuukers.

Ben / Eric / Kees

The event is finished.

Evenementen

januari 2024
Geen evenementen gevonden!